winnaar

De documentaire Midden in de Marine heeft de Gouden Reiger gewonnen!

Uit het juryrapport:
“De inzending waar de Gouden Reiger 2010 naar toe gaat, geeft de kijker op verrassende wijze inzicht in de vaak zeer uiteenlopende drijfveren van de verschillende hoofdpersonen: van de wachtofficier op de brug tot de matroos in de wasserij. Midden in de marine, een onlinedocumentaire in 7 afleveringen, geeft niet alleen een verrassend beeld van het leven en werk op een marineschip, het is tegelijkertijd een spannend reisverslag, doordat we deze succesvolle missie tegen piraterij van begin tot eind online in afleveringen volgen. Allerlei thema’s komen op een logische manier aan bod: het afscheid en het gemis van familieleden, de gevaren van een gevechtssituatie en ook de praktische en sociale aspecten van het leven in zo’n kleine gemeenschap op zee.
De afleveringen hebben de prettige lengte van 7 minuten en zijn ingebed in een overzichtelijke website met veel relevante achtergrondinformatie.

Hoewel de opdrachtgevers de geloofwaardigheid en authenticiteit van de beelden voorop stelden, wil de jury de kwaliteit van het camerawerk en de montage niet onvermeld laten.
De jury is onder de indruk van het veelzijdige beeld dat deze vakkundig gemaakte documentaire biedt en de uitstekende wijze waarop de doelgroep geïnformeerd wordt. Missie geslaagd.”

www.keyingintothebrain.nl

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.